Khao Laks bästa restauranger

Khao Laks bästa restaurangerVäl i Thailand ska man naturligtvis äta äkta thailändsk mat! Här följer en lista på några av Khao Laks bästa matställen, de flesta med blandad meny och fulla rättigheter. 

Chongfah Resort

Detta är en härlig restaurang precis vid havet, inne på resortens område. Här kan man lyssna till vågorna från Bang Niang-stranden under tiden man njuter av en god, romantisk middag bestående av såväl internationella rätter som traditionellt thailändskt samt olika buffét-alternativ. 

Takrai Thai Restaurant Khao Lak

Restaurangen serverar både asiatisk och thailändskt mat som passar för såväl vegetarianer och glutenallergiker. Detta är en restaurang som lämpar sig för barnfamiljer, par, större sällskap och för den som vill köpa med sig mat. Här finns möjlighet att sitta både inne och ute, att parkera precis intill restaurangen samt att betala med de vanligaste kreditkorten. Fulla rättigheter finns. 

Curry Hut

En restaurang med fulla rättigheter, som förutom att servera traditionell thailändsk mat även serverar indiska maträtter. Här finns bra alternativ för vegetarianer och det går att äta både frukost, lunch och middag alternativt ta med sig mat hem eller till utflykten. Restaurangen accepterar de vanligaste kreditkorten, och lämpar sig för såväl barnfamiljer som par och större sällskap. 

Olive Mediterranean Restaurant

Detta är en middagsrestaurang som serverar både europeisk och thailändsk mat, och som har flera vegan-, glutenfria och vegetariska alternativ på menyn. Här kan man välja om man vill sitta ute eller inne, det finns också möjlighet att ta med sig mat. Här finns parkering, barnstolar, fullständiga rättigheter och fri Wifi. Restaurangen lämpar sig för affärsmöten, familjer och för större sällskap. 

The Best Restaurant & Bar

Denna något dyrare restaurant serverar thailändskt, kinesiskt, fisk och skaldjur och italienskt och lämpar sig bra för såväl vegetarianer som barnfamiljer. Här kan man äta alla sina måltider och betala med de vanligaste kreditkorten. Det går också bra att ta med sig mat samt att parkera gratis på intilliggande gator. 

Esenzi

En kombinerad restaurang/Steakhouse som serverar fisk och skaldjur samt traditionell thailändskt mat. Hit går man på kvällen och äter middag, och det kan vara bra att boka bord i förväg. Det går också bra att abonnera hela restaurangen för privata tillställningar. Här finns fullständiga rättigheter, gratis Wifi och fri parkering. Det går bra att betala med kreditkort. 

Le Siam

Även detta en kombinerad Steakhouse/Grill som lämpar sig extra bra för barnfamiljer och större sällskap. Här serveras inte bara grillat, utan även olika buffét-rätter och thailändsk mat. En restaurang för den som vill ha en kombination av det mesta och samtidigt nära till stranden, i detta fall Nang Thong Beach. 

Baba Beach Bar

Här går det att äta thailändskt, japanskt och italienskt både till frukost, lunch och middag om man så önskar. Fullständiga rättigheter och gratis parkering finns, även här har man fri Wifi och man accepterar de vanligaste kreditkorten. 

Khaolak Seafood Family House

Precis som man hör på namnet serveras ett urval av fisk och skaldjur men också asiatiskt och thailändskt. Här välkomnar man särskilt barnfamiljer och större sällskap och erbjuder ett antal vegetariska, veganska och glutenfria alternativ. Restaurangen har öppen för både lunch och middag.